Fräsch andedräkt som varar dygnet runt!
Fräsch
andedräkt som
varar dygnet runt!
30 dagars
förbrukning
”FP24 är en naturlig hälsokostprodukt som snabbt ger dig en fräsch andedräkt”
Halitos – mer känt som dålig andedräkt – är ett vanligt problem som drabbar män och kvinnor i alla åldrar.

Även om över hälften av alla män och kvinnor har dålig andedräkt är många av dem inte själva medvetna om det. En dålig andedräkt ger ett oangenämt och ohygieniskt intryck på människor i din nära omgivning – som garanterat är de första att märka av det.
Fräsch andedräkt dygnet runt
En naturlig hälsokostprodukt
Desinficerar tänder och munhåla
Lindrar och förebygger stomatit
Neutraliserar illaluktande svavelgaser
Beställ
Mer info

JA TACK, jag vill beställa FP24

Få et bedre syn
FP24 Instant Fresh!
FP24 neutraliserar illaluktande andedräkt
Lindrar stomatit
En hälsokostprodukt

FP24 Instant Fresh!

FP24 är fräscha sugtabletter som neutraliserar munhålan.

Detta naturliga hälsokostpreparat består av en unik sammansättning av sorbitol och zink, som är känt för sin förmåga att desinficera bakterieangripna områden. FP24-tabletterna är enkla att ha i handväskan, på nattduksbordet, på resan, etc.

FP24 neutraliserar illaluktande andedräkt

I munhålan, mellan tänderna och på den bakre delen av tungan finns det bakterier som bryter ner matrester. I processen bildas svavelgaser som luktar illa och leder till halitos, det vill säga dålig andedräkt.

En dålig andedräkt ger ett oangenämt och ohygieniskt intryck på människor i din nära omgivning – som garanterat är de första att märka av det.

Lindrar stomatit

En stomatit liknar en liten vattenblåsa. När den spricker gör det mycket ont. Vi känner inte till den utläsande orsaken till stomatit, och kanske finns det flera, men det verkar som om stomatit uppstår som en överkänslig reaktion när vårt immunförsvar sätts igång. Eventuellt kan reaktionen orsakas av virus eller bakterier som finns på slemhinnan.

FP24 förebygger och lindrar stomatit i syfte att bevara en frisk och fräsch slemhinna.

En hälsokostprodukt

A-Bolaget AB – Din kosttillskottleverantör på nätet.

A-Bolaget AB säljer hälsokost och hälsokostprodukter direkt till dig utan några fördyrande mellanhänder. A-Bolaget AB är idag en av landets ledande hälsokostleverantörer. FP24 från A-Bolaget AB tillverkas av Biovita i Norge, enligt stränga GMP-krav. GMP står för ”Good Manufacturing Practice” (=god tillverkningssed). Begreppet syftar till en tillverkning som sker enligt fastställda riktlinjer vad gäller innehåll, hygien och märkning.

Biovita är registrerat hos den norska myndigheten för livsmedelssäkerhet, Mattilsynet.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar FP24. Pris per förpackning är 198:- Totalpris per försändelse är 435:90 med utskick varannan månad så länge du själv önskar.

Tack för din beställning!


En bekräftelse har skickats till dig via e-post.
Vi har ett antal andra produkter som kan vara av intresse för dig.
Se mer på bio365.se

All information som du har lämnat är konfidentiell och kommer inte att distribueras till andra parter.

Hälsningar Abolaget AB
Stäng

Köp och Leveransvillkor

Prova FP24 GRATIS i 4 veckor och betala endast 39:90 för porto och expedition. Du är inte förpliktigad till ytterligare köp, men du blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera, lämnar du besked till oss inom 2 veckor efter att du fått ditt gratispaket. Som abonnent får du 2 burkar FP24 varannan månad. Pris per burk är 159:- Endast 39:90 tillkommer för porto och expedition. Totalpris per försändelse är 357:90 Introduktionserbjudandet gäller endast en gång per person. Om du efter att ha tagit emot en leverans till kampanjpris, beställer ytterligare en leverans till kampanjpris, kommer den att levereras till vårt ordinarie pris. Vid godkännande av villkoren på denna webbplats accepterar du samtidigt att påbörja ett bindningsfritt abonnemang, som ger dig 14 dagars ångerätt på ingånget avtal samt eventuella produkter som levererats under denna period.

Beställning och leverans
Vi skickar din första leverans c:a 5-10 dagar efter att t vi tagit emot din beställning. Leveransen med bifogad faktura skickas direkt hem till dig med post.

OBS! Du måste vara fyllda 18 år för att beställa över nätet. Kom ihåg fylla i dina födelsedata i beställningsformuläret. Beställningar från personer under 18 år är ogiltiga och kommer inte att expedieras.

Avslut av abonnemanget 
görs enkelt genom att skicka e-post eller ringa vår kundtjänst, inom 14-dagar efter att du mottagit din senaste leverans. På så vis kan vi vara säkra på att vi alltid har tillräckligt med varor i lager. Utebliven betalning räknas inte som uppsägning.

Abonnemanget har ingen bindningstid
. Du förbinder dig endast till att köpa den första försändelsen. För att uppnå ett gott resultat är det dock viktigt att inta FP24 under en längre tid, tills du uppnått det resultat du önskar.

Reklamationer 
meddelas till kundtjänst vid fel på varan. Vi har mycket hög kvalitet på våra produkter. Om det trots allt skulle inträffa, måste detta meddelas oss inom 10 dagar efter mottagen försändelse. Givetvis skickar vi en ny försändelse utan någon extra kostnad för dig.

Ångerrätt 
har du endast på din första leverans och inom 14 dagar efter mottagandet. Ångerrätten gäller endast om varan skickas tillbaka obruten och i sin originalförpackning. Du betalar då själv returportot!

Betalning 
skall ske senast enligt förfallodagen på fakturan, för närvarande inom 21 dagar. Vid utebliven betalning skickas en betalningspåminnelse med inkassovarning, en förseningsavgift på 60:- tillkommer. Om betalning ändå uteblir översändes kravet till inkasso. Lagstadgade räntor och avgifter tillkommer. Skankred AS bevakar alla våra betalningar. Betalning med befriande verkan kan endast ske till Skankred AS, enligt informationen på våra fakturor.

Adressändring
måste meddelas till A-Bolaget AB, så snart som möjligt. Det är kundens ansvar att meddela en adressändring till oss. Eventuella kostnader i samband med de leveranser som skickats utan att en adressändring har anmälts till oss, betalas av kunden.

VIKTIGT! Du har ingen returrätt på försändelser i abonnemanget
, med undantag av den första leveransen som ger dig 14-dagars ångerrätt på ingånget avtal, enl. ångerrätten av det påbörjade abonnemanget. Försändelser som returneras till oss utanför ångerrätten kommer inte att godkännas av oss. Det ursprungliga betalningskravet kvarstår även om paketet returneras. Om du fått en försändelse som du inte själv har beställt, ombeds du att kontakta vår kundtjänst omedelbart.

Kunduppgifter & Personuppgiftslagen (PUL)
A-bolaget AB ansvarar för kunduppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Eftersom fakturan bifogas försändelsen lagras inga känsliga uppgifter som konton eller kreditupplysning. FP24 är en standardiserad produkt, framtagen och tillverkad i Norge. Där angiven mängd av verksamma ämnen är konstant. Kvalitetskontrollen garanterar dig högsta kvalitet vid varje leverans. Tillverkaren förbehåller sig rätten att ändra produktsammansättningen som krävs för att följa lagen om kosttillskott, utan att informera kunden i förväg och för att säkra produktens kvalitet.

Kontaktinformation
Du tar enklast kontakt med Kundtjänst via e-post:post@bio365.se eller via vår kundtjänsttelefon: 040-630 74 00 (Mån-Fre 09:00 – 16:00)

Efter din beställning kommer du att få nyheter och erbjudanden från A-Bolaget AB och våra partners. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till någon tredje part. Tillverkaren förbehåller sig rätten att ändra pris, innehållsdeklaration och innehållsmängd i produkten FP24.

Tack för din beställning!